Het is allang verleden tijd…. Nou, inmiddels niet meer hoor! Onderweg van Abel komt gisteren in een nieuw jasje hoog binnen in de hitlijsten. Ook heeft het gouden duo een gouden plaat voor zes miljoen streams te pakken met hun bijzondere versie van de klassieker.

Voor Abel, oftewel Joris, is het bijzonder dat zijn hit nu via de jonge rappers onderweg is naar een nieuwe generatie luisteraars. “Ik denk wel dat ze misschien even naar het origineel gaan luisteren en kijken waar komt dit vandaan?”, zegt hij tegen RTL Boulevard. “Ik zal het wel leuk vinden als ze dan naar Abel-muziek gaan luisteren.”

Lil’ Kleine laat aan RTL Boulevard weten dat hij de samenwerking met Frenna meteen al ziet zitten. “De echte versie, die zie ik als één van de grootste hits in Nederland ooit gemaakt zijn”, vertelt hij. “En toen Frenna mij dit nummer liet horen en vroeg of ik erop wou zei ik al gelijk: dit kan echt een hit zijn”

En waar in de originele clip het nog Birgit Schuurman is die alle shine pakt, is het nu Anna Nooshin die de harten van de kijkers sneller laat kloppen. En niet alleen Anna schittert in de clip, ook de kersverse verloofde van Lil’ Kleine heeft een rolletje! Bekijk de clip hier:

Wil je meer artikelen ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

E-mail

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here